Pyszny i zupełnie nowy chlebek mango! Mega szybki w przygotowaniu – koniecznie do wypróbowania!
Piekarnik nagrzać do 180 C z funkcją grzania góra-dół. Keksówkę o wymiarach 10x25 wyłożyć papierem do pieczenia.
Do jednej miski przesiać wszystkie suche składniki, w drugiej wymieszać wszystkie mokre.
Połączyć zawartość obu misek tak aby powstało gładkie jednolite ciasto. Masę przelać do przygotowanej formy i piec 40 minut lub do momentu suchego patyczka.
9 porcji
- Amount per serving
- Kalorie225
- % dziennego spożycia *
- Tłuszcz 11.4g15%
- Węglowodany 28.3g11%
- Białko 2.4g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Składniki
Przygotowanie
Piekarnik nagrzać do 180 C z funkcją grzania góra-dół. Keksówkę o wymiarach 10x25 wyłożyć papierem do pieczenia.
Do jednej miski przesiać wszystkie suche składniki, w drugiej wymieszać wszystkie mokre.
Połączyć zawartość obu misek tak aby powstało gładkie jednolite ciasto. Masę przelać do przygotowanej formy i piec 40 minut lub do momentu suchego patyczka.