Lubię, kiedy poranki są pełne słońca i koloru. Na moim Instagramie nie raz pokazuję, jak przygotowuje śniadania. Królują owsianki, gryczanki i miski pełne dobra. Tylko po takim śniadaniu wiem, że dostarczam wszystkiego co najlepsze dla mojego ciała na cały dzień. Dziś witam Was jagodową miską – jak zwykle, takie przepisy robi się ekspresowo, więc są idealne dla zagonionych.
Życzę Wam pięknej i pysznej niedzieli! Ja zapewne skorzystam z pogody i spędzę ja na powietrzu.
Wszystkie składniki umieścić w blenderze i zmiksować. Ma powstać gładka i aksamitna masa. Przelać do miski i dowolnie udekorować.
awokado można zastąpić bananem
masło migdałowe można zastąpić dowolnym masłem orzechowym lub musem kokosowym
1 porcji
- Amount per serving
- Kalorie377
- % dziennego spożycia *
- Tłuszcz 20g26%
- Węglowodany 44g16%
- Białko 10g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Składniki
Przygotowanie
Wszystkie składniki umieścić w blenderze i zmiksować. Ma powstać gładka i aksamitna masa. Przelać do miski i dowolnie udekorować.
awokado można zastąpić bananem
masło migdałowe można zastąpić dowolnym masłem orzechowym lub musem kokosowym
Notes