Mam dla Was niespodziankę. Pod koniec roku nagrałam dla Was filmik z dwójką fanatycznych ludzi. Agnieszki, która sprawiła, że w końcu przed kamerą czułam się swobodnie i Jarkiem – operatorem którego cenię za serce, poświęcenie i rzetelność jaką wkłada w swoją pracę. Pracują oni pod szyldem Awangarda Media Group i już teraz gorąco polecam wszystkim ich usługi.
Zachęcam Was do subskrybowania mojego kanału na You Tube i czekam na Wasze opinie.
(Wyświetlono 965 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)
3 szklanki mąki pół szklanki cukru pudru to ile było masła dokładnie ?:( bo albo źle słucham albo nie umiem liczyc
wyszlo piękne aż da sie zakochać !
3 porcje mąki- 2 porcje masła czyli 200g
proszę – przepis TUTAJ na spodzie z ciasteczek – https://kingaparuzel.pl/blog/2015/08/szybka-tarta-limonkowa/
Razem z żoną i synem oglądaliśmy Masterchef-a i kibicowaliśmy Pani od samego początku. Przy ogłaszaniu ostatniego werdyktu zapobiegawczo wyszedłem z pokoju. Ekran ocalał 😉 . Jutro gotuję dla przyjaciół, no i będzie tarta. Jeszcze nie zdecydowałem co będzie daniem głównym, ale zaraz coś tu wyszperam. Żona zapowiedziała, że w sklepie na zakup produktów mam trzy minuty… Pozdrawiam.
bardzo mi miło i dziękuję za tak miły komentarz 🙂
cieszę się że poświęcił Pan czas na napisanie do mnie – to ogromne wyróżnienie.
życzę samych smacznych dni 🙂 Pozdrowienia dla całej rodziny
ajć, aż mi ślinka pociekła tak apetycznie wygląda
Oglądałam Kingo, faktycznie zero stresu a uśmiech nie schodził Ci z twarzy. Aaa i tarta faktycznie b. prosta i smakowita. Mam pytanko – chodzi mi o formę jakiej użyłaś do tarty, to była taka bez zapinania obręczy a z wyjmowanym dnem, czy nadałaby się do np. biszkoptu? czy też innego ciasta o lejącej konsystencji?
Iwono dziękuję za miłe słowa. Co do blachy niestety nie nadaje się ona na ciasta lejące.