Tarta limonkowa VIDEO

Mam dla Was niespodziankę. Pod koniec roku nagrałam dla Was filmik z dwójką fanatycznych ludzi. Agnieszki, która sprawiła, że w końcu przed kamerą czułam się swobodnie i Jarkiem – operatorem którego cenię za serce, poświęcenie i rzetelność jaką wkłada w swoją pracę. Pracują oni pod szyldem Awangarda Media Group i już teraz gorąco polecam wszystkim ich usługi.

Zachęcam Was do subskrybowania mojego kanału na You Tube i czekam na Wasze opinie.

(Wyświetlono 976 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)

7 komentarzy

  1. MatiMati 12 października 2016 o 20:16

    3 szklanki mąki pół szklanki cukru pudru to ile było masła dokładnie ?:( bo albo źle słucham albo nie umiem liczyc
    wyszlo piękne aż da sie zakochać !

    Odpowiedz
  2. Talerzyk 14 stycznia 2016 o 12:26

    Razem z żoną i synem oglądaliśmy Masterchef-a i kibicowaliśmy Pani od samego początku. Przy ogłaszaniu ostatniego werdyktu zapobiegawczo wyszedłem z pokoju. Ekran ocalał 😉 . Jutro gotuję dla przyjaciół, no i będzie tarta. Jeszcze nie zdecydowałem co będzie daniem głównym, ale zaraz coś tu wyszperam. Żona zapowiedziała, że w sklepie na zakup produktów mam trzy minuty… Pozdrawiam.

    Odpowiedz
    1. admin 14 stycznia 2016 o 22:35

      bardzo mi miło i dziękuję za tak miły komentarz 🙂
      cieszę się że poświęcił Pan czas na napisanie do mnie – to ogromne wyróżnienie.
      życzę samych smacznych dni 🙂 Pozdrowienia dla całej rodziny

      Odpowiedz
  3. naleśniki 14 stycznia 2016 o 00:23

    ajć, aż mi ślinka pociekła tak apetycznie wygląda

    Odpowiedz
  4. Iwona C. 6 stycznia 2016 o 18:47

    Oglądałam Kingo, faktycznie zero stresu a uśmiech nie schodził Ci z twarzy. Aaa i tarta faktycznie b. prosta i smakowita. Mam pytanko – chodzi mi o formę jakiej użyłaś do tarty, to była taka bez zapinania obręczy a z wyjmowanym dnem, czy nadałaby się do np. biszkoptu? czy też innego ciasta o lejącej konsystencji?

    Odpowiedz
    1. admin 6 stycznia 2016 o 22:08

      Iwono dziękuję za miłe słowa. Co do blachy niestety nie nadaje się ona na ciasta lejące.

      Odpowiedz

Napisz komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.