Tarta limonkowa VIDEO

Mam dla Was niespodziankę. Pod koniec roku nagrałam dla Was filmik z dwójką fanatycznych ludzi. Agnieszki, która sprawiła, że w końcu przed kamerą czułam się swobodnie i Jarkiem – operatorem którego cenię za serce, poświęcenie i rzetelność jaką wkłada w swoją pracę. Pracują oni pod szyldem Awangarda Media Group i już teraz gorąco polecam wszystkim ich usługi.

Zachęcam Was do subskrybowania mojego kanału na You Tube i czekam na Wasze opinie.

(Wyświetlono 67 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)

7 komentarzy

  1. Avatar MatiMati 12 października 2016 o 20:16

    3 szklanki mąki pół szklanki cukru pudru to ile było masła dokładnie ?:( bo albo źle słucham albo nie umiem liczyc
    wyszlo piękne aż da sie zakochać !

  2. Avatar Talerzyk 14 stycznia 2016 o 12:26

    Razem z żoną i synem oglądaliśmy Masterchef-a i kibicowaliśmy Pani od samego początku. Przy ogłaszaniu ostatniego werdyktu zapobiegawczo wyszedłem z pokoju. Ekran ocalał 😉 . Jutro gotuję dla przyjaciół, no i będzie tarta. Jeszcze nie zdecydowałem co będzie daniem głównym, ale zaraz coś tu wyszperam. Żona zapowiedziała, że w sklepie na zakup produktów mam trzy minuty… Pozdrawiam.

    1. admin admin 14 stycznia 2016 o 22:35

      bardzo mi miło i dziękuję za tak miły komentarz 🙂
      cieszę się że poświęcił Pan czas na napisanie do mnie – to ogromne wyróżnienie.
      życzę samych smacznych dni 🙂 Pozdrowienia dla całej rodziny

  3. Avatar naleśniki 14 stycznia 2016 o 00:23

    ajć, aż mi ślinka pociekła tak apetycznie wygląda

  4. Avatar Iwona C. 6 stycznia 2016 o 18:47

    Oglądałam Kingo, faktycznie zero stresu a uśmiech nie schodził Ci z twarzy. Aaa i tarta faktycznie b. prosta i smakowita. Mam pytanko – chodzi mi o formę jakiej użyłaś do tarty, to była taka bez zapinania obręczy a z wyjmowanym dnem, czy nadałaby się do np. biszkoptu? czy też innego ciasta o lejącej konsystencji?

    1. admin admin 6 stycznia 2016 o 22:08

      Iwono dziękuję za miłe słowa. Co do blachy niestety nie nadaje się ona na ciasta lejące.

Napisz komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *