Jak ja lubię to, co robię! Każdemu z Was życzę pracy, w której się spełniamy i realizujemy. Od kilku lat może życie kręci się wokół jedzenia. Gotowanie stało się moim zawodem.
Kiedy zaproszono mnie do współprowadzenia kanału Kuchnia Lidla na YT – nie wierzyłam! Tak samo jak nie wierzyłam, że kiedykolwiek uda mi się napisać książkę. Dziś jestem przeszczęśliwa, że na moim koncie mam już 3 książki i pracuję z najlepszymi w branży. Każdego dnia wiele się uczę, poświęcam i spełniam. Kiedy nasi widzowie proszą o konkretne przepisy – ja skrupulatnie przygotowuje każdy, aby oddać w Wasze ręce coś perfekcyjnego – coś pysznego.
Dzisiejszy przepis taki jest. Klasyka w mojej wegańskiej odsłonie, czyli praliny orzechowe (domowe Ferrero Roche).
Po przepis zapraszam TUTAJ
Jem tylko fit.
Chcę być fit.