Proste przepisy zawsze odwdzięczają się smakiem, są szybkie w przygotowaniu i niezawodne. Często do nich wracam wprowadzając tylko niewielkie modyfikacje.
Zapraszam Was na kolejny przepis stworzony na kanał Kuchni Lidla. Receptura jest wegańska i bezglutenowa. Jeżeli tylko go skosztujecie dajcie znać w postaci komentarza lub po prostu oznaczajcie nas na Instagramie #kuchnialidla lub #kingaparuzel.
Po przepis zapraszam TUTAJ
(Wyświetlono 2 324 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)
Jakie to przepyszne… Zamiast zmielonych migdałów użyłam laskowych i dodałam więcej owoców (to co w przepisie+truskawki) i po prostu się rozpływam… Dzięki za przepis! 🙂
wspaniale – dzięki za komentarz 🙂
Wypróbowałam już dwa razy i jestem zadowolona. Super orzeźwiające ciasto na lato. Za pierwszym razem nie miałam rabarbaru i zrobiłam z truskawkami i wyszło genialnie a kolejnym razem oryginalną wersje i także smakowicie 🙂 Podstawa ciasta jest tak dobra, że można by ja podjadać na surowo nonstop ^^
Na ten moment ciastoulubieniec. Pozdrawiam :*
super! uwielbiam takie informacje i jak zwykle polecam się na przyszłość 🙂