Crumble bars z rabarbarem i wiśniami

Proste przepisy zawsze odwdzięczają się smakiem, są szybkie w przygotowaniu i niezawodne. Często do nich wracam wprowadzając tylko niewielkie modyfikacje.

Zapraszam Was na kolejny przepis stworzony na kanał Kuchni Lidla. Receptura jest wegańska i bezglutenowa. Jeżeli tylko go skosztujecie dajcie znać w postaci komentarza lub po prostu oznaczajcie nas na Instagramie #kuchnialidla lub #kingaparuzel.

Po przepis zapraszam TUTAJ

(Wyświetlono 2 324 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)

4 komentarzy

  1. Marta 11 maja 2018 o 14:05

    Jakie to przepyszne… Zamiast zmielonych migdałów użyłam laskowych i dodałam więcej owoców (to co w przepisie+truskawki) i po prostu się rozpływam… Dzięki za przepis! 🙂

    Odpowiedz
    1. admin 11 maja 2018 o 17:43

      wspaniale – dzięki za komentarz 🙂

      Odpowiedz
  2. zozolekad 2 maja 2018 o 17:21

    Wypróbowałam już dwa razy i jestem zadowolona. Super orzeźwiające ciasto na lato. Za pierwszym razem nie miałam rabarbaru i zrobiłam z truskawkami i wyszło genialnie a kolejnym razem oryginalną wersje i także smakowicie 🙂 Podstawa ciasta jest tak dobra, że można by ja podjadać na surowo nonstop ^^
    Na ten moment ciastoulubieniec. Pozdrawiam :*

    Odpowiedz
    1. admin 8 maja 2018 o 10:34

      super! uwielbiam takie informacje i jak zwykle polecam się na przyszłość 🙂

      Odpowiedz

Napisz komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.