Crumble bars z rabarbarem i wiśniami

Proste przepisy zawsze odwdzięczają się smakiem, są szybkie w przygotowaniu i niezawodne. Często do nich wracam wprowadzając tylko niewielkie modyfikacje.

Zapraszam Was na kolejny przepis stworzony na kanał Kuchni Lidla. Receptura jest wegańska i bezglutenowa. Jeżeli tylko go skosztujecie dajcie znać w postaci komentarza lub po prostu oznaczajcie nas na Instagramie #kuchnialidla lub #kingaparuzel.

Po przepis zapraszam TUTAJ









4 Responses

  1. zozolekad pisze:

    Wypróbowałam już dwa razy i jestem zadowolona. Super orzeźwiające ciasto na lato. Za pierwszym razem nie miałam rabarbaru i zrobiłam z truskawkami i wyszło genialnie a kolejnym razem oryginalną wersje i także smakowicie :) Podstawa ciasta jest tak dobra, że można by ja podjadać na surowo nonstop ^^
    Na ten moment ciastoulubieniec. Pozdrawiam :*

  2. Marta pisze:

    Jakie to przepyszne… Zamiast zmielonych migdałów użyłam laskowych i dodałam więcej owoców (to co w przepisie+truskawki) i po prostu się rozpływam… Dzięki za przepis! :)

Napisz komentarz

*

wszelkie prawa zastrzeżone - 2015 - Kinga Paruzel