Suflety jabłkowe – przepis dla gazety „Mistrz branży”

W tym miesiącu zaproszono mnie do stworzenia przepisu dla poradnika dla piekarzy, cukierników i lodziarzy „Mistrz Branży”.  Tematem były nasze cudowne jabłka. Przygotowałam z nich suflety, które są po prostu doskonałe.

Dziękuję Wam również za cierpliwość. Dawno nic nie publikowałam ale promocja książki i szybki długo wyczekiwany urlop w Portugalii na to wpłynął. Już niebawem pojawi się mnóstwo nowych inspiracji, które ze sobą przywiozłam oraz obiecany wpis o mojej kulinarnej podroży.

jedz jabłka_suflet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smacznego:)









3 Responses

  1. ANN pisze:

    robiłam mmm pycha :)

  2. Kinga pisze:

    Można wiedzieć dlaczego przygotowane suflety należy włożyć na 20 minut do zamrażarki?

Napisz komentarz

*

wszelkie prawa zastrzeżone - 2015 - Kinga Paruzel