Ten przepis był dla mnie wyzwaniem! Kiedy w klasycznych naleśnikach jestem prawdziwą mistrzynią -wersja wegańska przysporzyła mi kłopotów. Moja lodówka wypełniona była miskami z ciastem naleśnikowym, w każdym był zupełnie inny zestaw składników po to, aby stworzyć przepis doskonały. Zobaczcie filmik, aby dowiedzieć się co jest sekretem tych naleśników 🙂
Oczywiście jeżeli je zrobicie liczę na Waszą opinię, zdjęcie lub komentarz 🙂
Po pełen przepis zapraszam TUTAJ
(Wyświetlono 4 819 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)
Nie udały mi się :-((( do tej pory smażyłam tradycyjna ale moje dziecko ma alergie na mleko i jaja i chciałam spróbować. Użyłam mleka kokosowego i chyba przez to nie wyszło bo surowe ciasto jest konsystencją ok ale na patelni jakby ciężkie
Kinga czy zamiast mleka sojowego moglabym uzyc migdalowego
Albo komosowego? Mam oba w lodowce i nie chce 3 kupowac 🙂 hehe xx
jasne że możesz 🙂
Dzień dobry,chciałabym zapytać czy w przepisie dałoby sie zastąpić mąkę pszenną na jakąś inną?
Wraz z mamą nie możemy pszenicy a przepis kusi bardzi.:)
tak – można zamienić na mąkę gryczaną
Pyszności! Odkąd zrobiłam naleśniki z Pani przepisu, zrezygnowałam z tych tradycyjnych!! 🙂
http://najwieksze-piersi.pl/upsize-krem-na-powiekszenie-piersi-moje-doswiadczenia
:* dziękuję za wypróbowanie i komentarz :* to wiele dla mnie znaczy 🙂