Ostatni deser Bezove Love jak i dzisiejszy OlympMUS stworzyłam na potrzeby reklamy prasowej o jaką poprosiła mnie marka Olympus. Dzisiejszy przepis ma premierę w majowym wydaniu magazynu Kuchnia i zdradza sekrety udanego zdjęcia. Pochwalę się Wam, że spełniło się moje kolejne marzenie 🙂 zawsze chciałam ujrzeć swój przepis w gazecie:) – warto było poczekać:)
Deser który polecam jest świetny bo przygotowanie zajmuje niecałe 5 minut, jest zdrowy i ma bardzo pozytywny zielony kolor. Poniżej przedstawiam reklamę z gazety i przepis wraz ze zdjęciami z tej sesji wykonanymi aparatem OM-D E-M5.
Zapraszam:)
Smacznego:)
Wydrążyć miąższ z avocado. Dodać miód, ekstrakt z wanilii i sok z cytryny. Całość zmiksować w blenderem.
Na samym końcu dodać nasiona chia. Dobrze wymieszać.
Mus przelać do szklaneczek i wstawić do lodówki na 1 godzinę.
Składniki
Przygotowanie
Wydrążyć miąższ z avocado. Dodać miód, ekstrakt z wanilii i sok z cytryny. Całość zmiksować w blenderem.
Na samym końcu dodać nasiona chia. Dobrze wymieszać.
Mus przelać do szklaneczek i wstawić do lodówki na 1 godzinę.
Rewelka, polecam. U mnie z borówką amerykańską?
🙂 dziękuję za wypróbowanie i komentarz :*
Kolejny przepis zaliczony 🙂 dziś ewidentne jest u mnie Twój dzień 😉 zamiast malin musiały byc borówki ale tez pysznie :*
Pani Kingo, jakich Pani lamp uzywala do fotografowania tego musu? A panel swietlny to jakas blenda? Piekne te zdjecia, chce tez sprobowac…:))
Pozdrawiam
używam lamp ze światłem stałym i złotej bledny
Piękne zdjęcia i pysznie wygladająca potrawa ! Spróbuję !
Mam jeszcze pytanie laika….czy przy tych ustawieniach aparatu statyw jest konieczny?
te zdjęcie było zrobione bez statywu 🙂
Dziękuję za super instrukcje na udane zdjęcie i kolejny świetny przepis z równie świetnym zdjęciem!
Jesteś Super Babka!!!
pozdrawiam
Nina
Kurczę, przepiękne zdjęcia!!!
Pani Kingo myślę że będzie pyszne.