Jeżeli upieczesz swoje bajgle (przepis TUTAJ) koniecznie spróbuj tej kanapki
1 bajgiel - przepis na blogu
2 łyżki serka śmietankowego
2 plastry łososia wędzonego na zimno
kilka liści rukoli
Skórka i sok z cytryny
1
Bajgiel przekroić w połowie i każdą połówkę posmarować serkiem.
2
Na dolną cześć bajgla wyłożyć rukolę a następnie plastry wędzonego łososia.
3
Całość skropić sokiem z cytryny i zetrzeć z jej połówki skórkę.
Przykryć pozostałą połówką.
Wartości odżywcze
Porcji 1
Składniki
1 bajgiel - przepis na blogu
2 łyżki serka śmietankowego
2 plastry łososia wędzonego na zimno
kilka liści rukoli
Skórka i sok z cytryny
Przygotowanie
1
Bajgiel przekroić w połowie i każdą połówkę posmarować serkiem.
2
Na dolną cześć bajgla wyłożyć rukolę a następnie plastry wędzonego łososia.
3
Całość skropić sokiem z cytryny i zetrzeć z jej połówki skórkę.
Przykryć pozostałą połówką.
(Wyświetlono 11 391 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)