Bajgiel z łososiem

Jeżeli upieczesz swoje bajgle (przepis TUTAJ) koniecznie spróbuj tej kanapki

Ilość porcji1 porcja
Czas Przygotowania5 minutCałkowity czas5 minut

 1 bajgiel - przepis na blogu
 2 łyżki serka śmietankowego
 2 plastry łososia wędzonego na zimno
 kilka liści rukoli
 Skórka i sok z cytryny

1

Bajgiel przekroić w połowie i każdą połówkę posmarować serkiem.

2

Na dolną cześć bajgla wyłożyć rukolę a następnie plastry wędzonego łososia.

3

Całość skropić sokiem z cytryny i zetrzeć z jej połówki skórkę.
Przykryć pozostałą połówką.

Wartości odżywcze

Porcji 1

Składniki

 1 bajgiel - przepis na blogu
 2 łyżki serka śmietankowego
 2 plastry łososia wędzonego na zimno
 kilka liści rukoli
 Skórka i sok z cytryny

Przygotowanie

1

Bajgiel przekroić w połowie i każdą połówkę posmarować serkiem.

2

Na dolną cześć bajgla wyłożyć rukolę a następnie plastry wędzonego łososia.

3

Całość skropić sokiem z cytryny i zetrzeć z jej połówki skórkę.
Przykryć pozostałą połówką.

Bajgiel z łososiem

(Wyświetlono 839 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)

Napisz komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *