Wegański sos tatarski

Na kanale Kuchnia Lidla na YouTube odpowiedzialna jestem za lekkie słodkości. Od czasu do czasu przybywam do Was również z wytrawnymi przepisami. Często pytacie mnie, czy jestem weganką? Moja odpowiedź: NIE 🙂 choć uwielbiam tę kuchnię, gdyż daje mnóstwo możliwości i uruchamia kreatywność. Sama określiłabym siebie jako nutritariankę i flexitariankę  czyli osobę, której dieta skoncentrowana jest na tym, aby jak najbardziej odżywić organizm i zminimalizować spożycie produktów zwierzęcych.

Dziś przybywam z przepisem na najlepszy wegański sos tatarski, w którym majonez przygotowałam z kaszy jaglanej. Kolejna idealna propozycja Wielkanocna 🙂

Po przepis zapraszam TUTAJ

(Wyświetlono 1 105 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)

Napisz komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.