Kuchnia pełna jabłek i premiera ebooka „Ale to były wakacje” – wszystko TUTAJ
(Wyświetlono 100 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)
Udostępnij
4 komentarzy
AniaAA 10 września 2013 o 13:08
Mnie powalił budyń. Od dziecka nieprzerwanie uwielbiam i ta forma bardzo mnie zaciekawiła. Spróbuję zrobić sama 🙂 Ps. To wszystko wydawało się takie proste a ja jestem totalnym kulinarnym beztalenciem
Mnie powalił budyń. Od dziecka nieprzerwanie uwielbiam i ta forma bardzo mnie zaciekawiła. Spróbuję zrobić sama 🙂
Ps. To wszystko wydawało się takie proste a ja jestem totalnym kulinarnym beztalenciem
Aniu zachęcam do wypróbowania przepisu:) jest prosty i bardzo smaczny:)
Oglądałam! Twój pokaz był super! Ciasto czekoladowe z olejem to mój faworyt!
bardzo Ci dziękuję:) cieszę się że się podobało choć przyznam że byłam bardzo zestresowana:)