Wierzcie mi, ten przepis pokochacie ❤ za prostotę wykonania i smak! Wystarczy tylko, że zmiksujecie tylko wszystkie składniki, przelejecie ciasto do blaszki i upieczecie!
Pisząc ten post, sama mam ochotę pobiec do kuchni i znowu je zrobić. W moim domu to tzw. ciasto awaryjne, a puszka fasoli zawsze jest w spiżarni. Boicie się fasoli w cieście? Nie ma obaw – jest niewyczuwalna! Chcecie wersję piernikową? |Wystarczy, że dodacie przypraw korzennych.
A może ktoś ma ochotę na wersję z masłem orzechowym? Wystarczy, że przed pieczeniem na ciasto wyłożycie kilka łyżek tego składnika.
Polecam przepis i zdradzam, że to moje ulubione❤ czekoladowe? ciasto!
Po przepis zapraszam TUTAJ
Wegańskiego Brownie jeszcze nigdy nie miałem okazji próbować powiem ci szczerze że bardzo lubię ten placek ale w takiej odmienionej wersji. Muszę spróbować sobie właśnie tego placka.
Ciekawy i oryginalny pomysł na ciasto. Brownie wygląda smakowicie. W najbliższym czasie wypróbuję ten przepis i dam znać jak mi to wyszło. 🙂 Pozdrawiam serdecznie.
polecam i czekam na info 🙂
Wygląda smacznie ale… ile takie cacko ma kalorii?
Brownie boskie, wyszlo idealne, goscie nie dowierzali, ze sama upieklam… ja tez nie 🙂
dziekuje i pozdrawiam
bardzo się ciesze i dziękuję za komentarz 🙂
Niestety wyszedł zakalec, ciasto w środku niedopieczone i nie jest takie „sztywne” jak na zdjęciu. Tylko produktów szkoda…
Ewa brownie jest ciastem typu zakalce – mokre w środku – należy czekać aż wystygnie aby było zwarte. MAm nadzieję że się nie zniechęcisz i skorzystasz z innych przepsiów.
Dziękuję za komentarz :*
Przyznam się, że brownie z fasoli nie próbowałam ale wygląda przepysznie i co najważniejsze jest proste w wykonaniu.