Wega艅skie Rollsy z dyni

To zaskakuj膮ce jak ograniczenie w wykorzystaniu sk艂adnik贸w uwalnia fantazj臋, a co najwa偶niejsze sprawiaj膮, 偶e danie smakuje jeszcze lepiej ni偶 orygina艂. Przyznam si臋 Wam, 偶e tworzenie przepis贸w na kana艂 YT Kuchni Lidla聽wi膮偶e si臋 w艂a艣nie z takimi wyzwaniami.

Zar贸wno tutaj na blogu, jak i na kanale moje przepisy musz膮 mie膰 100% skuteczno艣ci聽wi臋c s膮 dopracowane i nieraz szlifowane przeze mnie przez d艂ugie dni. Uwielbiam kiedy, w komentarzach聽podajecie propozycje tego co, mam wykona膰. Czytam uwa偶nie, przygotowuje si臋 szczeg贸艂owo, aby sprosta膰 Waszym oczekiwaniom. Ten przepis polecam tej jesieni – nie b臋d臋 skromna – jest doskona艂y. Ciasto dro偶d偶owe jest d艂ugo wilgotne za spraw膮 pra偶onych jab艂ek. Kolejny dow贸d na to 偶e, w prostocie si艂a i smak!

Po przepis zapraszam TUTAJ

(Wy艣wietlono 924 razy, 1 wy艣wietle艅 dzisiaj)

2 komentarzy

  1. Avatar Kasia 1 pa藕dziernika 2019 o 22:51

    Zastanawiam sie czy wyjda te rollsy jak uzyje jakiejs maki bezglutenowej? Gryczana + owsiana np?

    1. Kinga Paruzel Kinga Paruzel 25 pa藕dziernika 2019 o 15:03

      wyjd膮 – sprawdza艂am

Napisz komentarz

Tw贸j adres email nie zostanie opublikowany. Pola, kt贸rych wype艂nienie jest wymagane, s膮 oznaczone symbolem *