Wegańskie Rollsy z dyni

To zaskakujące jak ograniczenie w wykorzystaniu składników uwalnia fantazję, a co najważniejsze sprawiają, że danie smakuje jeszcze lepiej niż oryginał. Przyznam się Wam, że tworzenie przepisów na kanał YT Kuchni Lidla wiąże się właśnie z takimi wyzwaniami.

Zarówno tutaj na blogu, jak i na kanale moje przepisy muszą mieć 100% skuteczności więc są dopracowane i nieraz szlifowane przeze mnie przez długie dni. Uwielbiam kiedy, w komentarzach podajecie propozycje tego co, mam wykonać. Czytam uważnie, przygotowuje się szczegółowo, aby sprostać Waszym oczekiwaniom. Ten przepis polecam tej jesieni – nie będę skromna – jest doskonały. Ciasto drożdżowe jest długo wilgotne za sprawą prażonych jabłek. Kolejny dowód na to że, w prostocie siła i smak!

Po przepis zapraszam TUTAJ

(Wyświetlono 459 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)

2 komentarzy

  1. Avatar Kasia 1 października 2019 o 22:51

    Zastanawiam sie czy wyjda te rollsy jak uzyje jakiejs maki bezglutenowej? Gryczana + owsiana np?

    1. Kinga Paruzel Kinga Paruzel 25 października 2019 o 15:03

      wyjdą – sprawdzałam

Napisz komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *