Smacznego:)
Jajka gotujemy na twardo, studzimy.
Marchewkę lekko obgotować tak by nie była twarda.
Jajka przekroić wzdłuż, wybrać żółtka do osobnej miski.
Żółtka rozgnieść, dodać startą na małych oczkach marchewkę, majonez, serek, rzezuchę, sól i pieprz do smaku. Wszystko mieszamy do uzyskania jednolitej masy.
Farszem napełnić wydrążone jajka, można ozdobić szczypiorkiem, koperkiem lub kiełkam
Składniki
Przygotowanie
Jajka gotujemy na twardo, studzimy.
Marchewkę lekko obgotować tak by nie była twarda.
Jajka przekroić wzdłuż, wybrać żółtka do osobnej miski.
Żółtka rozgnieść, dodać startą na małych oczkach marchewkę, majonez, serek, rzezuchę, sól i pieprz do smaku. Wszystko mieszamy do uzyskania jednolitej masy.
Farszem napełnić wydrążone jajka, można ozdobić szczypiorkiem, koperkiem lub kiełkam