To zaskakujące jak ograniczenie w wykorzystaniu składników uwalnia fantazję, a co najważniejsze sprawiają, że danie smakuje jeszcze lepiej niż oryginał. Przyznam się Wam, że tworzenie przepisów na kanał YT Kuchni Lidla wiąże się właśnie z takimi wyzwaniami.
Zarówno tutaj na blogu, jak i na kanale moje przepisy muszą mieć 100% skuteczności więc są dopracowane i nieraz szlifowane przeze mnie przez długie dni. Uwielbiam kiedy, w komentarzach podajecie propozycje tego co, mam wykonać. Czytam uważnie, przygotowuje się szczegółowo, aby sprostać Waszym oczekiwaniom. Ten przepis polecam tej jesieni – nie będę skromna – jest doskonały. Ciasto drożdżowe jest długo wilgotne za sprawą prażonych jabłek. Kolejny dowód na to że, w prostocie siła i smak!
Po przepis zapraszam TUTAJ
Zastanawiam sie czy wyjda te rollsy jak uzyje jakiejs maki bezglutenowej? Gryczana + owsiana np?
wyjdą – sprawdzałam