Opcje drukowania:

Krem cytrynowy z kaszy jaglanej

Ilość porcji3 porcjeCzas Przygotowania5 minutCałkowity czas10 minut

 2 szklanki ugotowanej kaszy jaglanej
 6 łyżki jogurtu greckiego
 2 cytryny
 5 łyżki syropu z agawy
do dekoracji:
 3 sztuka świeże figi
1

Przygotować krem poprzez zmiksowanie kaszy, jogurtu, skórki i soku z cytryny oraz syropu z agawy. Przełożyć do szklaneczek i udekorować świeżymi figami

Wartości odżywcze

Ilość 910 g

Porcji 3


Ilość na porcję
Kalorie 303
% dziennego spożycia *
Tłuszcz 2.6g4%
Węglowodany 65.6g22%

Błonnik pokarmowy 4.6g19%
Białko 7g15%

* Procent dziennych wartości opiera się na diecie 2000 kalorii. Twoja dzienna wartość może być wyższa lub niższa w zależności od potrzeb kalorii.