Świat oszalał! Nie! To jest możliwe! Wegańska beza z aquafaby. Opanowałam sposób jej przygotowania do perfekcji. W przepisie pokazuję Wam jak zrobić ja krok po kroku, aby beza wyszła perfekcyjna.
Jeżeli zastanawiasz się czy czuć różnicę już Ci odpowiadam. Nie czuć! Mój mąż stwierdził, że jest lepsza od oryginału. Wierzcie mi to prawdziwa uczta taki tort na stole.
Po pełen przepis zapraszam TUTAJ
(Wyświetlono 4 645 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)
Kinga czy zamiast syropu malinowego mogę dodać wiśniowki na alkoholu do kremu?
oczywiście 🙂
Pani Kingo, a może z ksylitolem się ubije?
próbowałam i niestety nie
Witam a czy można użyć innego cukru ( kokosowego ) lub miodu ?
niestety beza się nie ubije
Czyli mam rozumieć, ze to wyjdzie tez z wody po białej fasoli z puszki? ?
tak jednak nie może być w tej wodzie żadnych innych sztucznych dodatków
Mam pytanie. Czy pieczemy góra dół czy termoobieg?
góra- dół
Zrobiłam na urodziny mojej córeczki – wyszło pysznie!
http://acffiorentina.com.pl/bioxyn-opinia-oraz-recenzja-tabletek-odchudzajacych
bardzo się cieszę . -dziękuję za wypróbowanie i komentarz :*
JA też zrobiłam!
Zrobiłam zgodnie z przepisem. Było smaczne. Ale beza wyszła cała chrupka i pusta w środku. Myślałam, że w środku będzie ciągnąca. Co poszło nie tak?