Wegański tort bezowy ?

Świat oszalał! Nie! To jest możliwe! Wegańska beza z aquafaby. Opanowałam sposób jej przygotowania do perfekcji. W przepisie pokazuję Wam jak zrobić ja krok po kroku, aby beza wyszła perfekcyjna.

Jeżeli zastanawiasz się czy czuć różnicę już Ci odpowiadam. Nie czuć! Mój mąż stwierdził, że jest lepsza od oryginału. Wierzcie mi to prawdziwa uczta taki tort na stole.

Po pełen przepis zapraszam TUTAJ

(Wyświetlono 546 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)

13 komentarzy

  1. Avatar Andzia 14 lipca 2019 o 23:08

    Kinga czy zamiast syropu malinowego mogę dodać wiśniowki na alkoholu do kremu?

    1. Kinga Paruzel Kinga Paruzel 19 lipca 2019 o 21:11

      oczywiście 🙂

  2. Avatar Magda 11 lutego 2019 o 12:06

    Pani Kingo, a może z ksylitolem się ubije?

    1. admin admin 11 lutego 2019 o 14:38

      próbowałam i niestety nie

  3. Avatar Kinga 23 kwietnia 2018 o 07:43

    Witam a czy można użyć innego cukru ( kokosowego ) lub miodu ?

    1. admin admin 26 kwietnia 2018 o 15:51

      niestety beza się nie ubije

  4. Avatar Marta 25 lutego 2018 o 14:09

    Czyli mam rozumieć, ze to wyjdzie tez z wody po białej fasoli z puszki? ?

    1. admin admin 25 lutego 2018 o 17:55

      tak jednak nie może być w tej wodzie żadnych innych sztucznych dodatków

  5. Avatar Iwona 11 stycznia 2018 o 09:38

    Mam pytanie. Czy pieczemy góra dół czy termoobieg?

    1. admin admin 18 stycznia 2018 o 09:58

      góra- dół

    1. admin admin 8 sierpnia 2017 o 16:19

      bardzo się cieszę . -dziękuję za wypróbowanie i komentarz :*

Napisz komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *