Wegańska tarta z malinami

Po przepis zapraszam TUTAJ

(Wyświetlono 3 014 razy, 1 wyświetleń dzisiaj)

3 komentarzy

  1. Michalina 20 lipca 2018 o 14:44

    Czym można zastąpić olej kokosowy do spodu? 🙂

    Odpowiedz
    1. admin 26 lipca 2018 o 12:14

      masłem klarowanym lub po prostu innym olejem np.z pestek winogron

      Odpowiedz
  2. Laura 26 kwietnia 2018 o 13:39

    Super, że można zjeść słodko i zdrowo. Ja od niedawna jestem na diecie wegańskiej. Jest to spowodowane tym, że poszłam ostatnio zrobić sobie testy na nietolerancje pokarmowe w Lublinie i okazało się, że powinnam unikać kilku rodzai mięs. Na początku było mi ciężko ale z czasem odrzuciłam mięso zupełnie z diety a teraz stwierdziłam, że spróbuję diety wegańskiej 😉

    Odpowiedz

Napisz komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.